Sunt mândru că sunt voluntar

voluntariatRecent în campania ’’10 zile de activism’’ voluntarii Y-PEER în fiecare zi au promovat activități. Diverse acțiuni au fost organizate în aceste zile ca repartizarea pliantelor, ore informative. Pe zilele de week-end a fost preconizată promovarea voluntariatului pe rețelele sociale. Promovarea a constat în descrierea activităților, beneficiilor, încercărilor voluntariatului și postarea mesajelor pe rețele sociale.

Fiecare dintre voluntari a scris , ideile, viziunile, părerile, convingerile și a răspuns la întrebarea de ce este voluntar și care sunt plusurile voluntariatului. Apoi înserând o poză a autorului la mesaj și postând pe site-uri s-a promovat ideea voluntariatului printre tineri. Postarea fiind văzută se transmitea mai departe către vizionarea mai multor oameni.

Sunt voluntară și promovarea pe rețelele sociale a voluntariatului mă afectează foarte mult. Sunt bucuroasă și mândră de acest fapt, de aceea că se realizează astfel de activități. În ziua de azi puțin se răspândesc ideile de voluntariat, de binefacere.

E o bună practică și trebuie extinsă pe tot teritoriul țării noastre, în cele mai îndepărtate colțuri nici nu au auzit de noțiunea de voluntariat, nu știu ce beneficii aduce, ce satisfacție există după o activitate bine planificată, organizată și promovată.

Hai să răspândim ideea de voluntariat, să ne implicăm în societate cu o mână de ajutor!

Lasă un comentariu