Centru ce te va susține

HIV’’Viată cu speranță’’ este Centrul Social despre care vreau sa vorbesc. Este centrul care dă o mâna de ajutor persoanelor HIV infectate, le oferă sprijin, o consiliere. Este un centru care real te poate îndruma. Este greu să știi că viața te este pe veci legată de pastile care trebuie să le ei la timp, în fiecare zi și nu poți face nimic cu asta. Este dificil să știi că viața ta sa scurtat brusc, și există doar un suport imunității nicidecum un leac. Este dificil a primi vestea ca ești infectat, că ai ajuns să fii neajutorat.

E greu să mergi mai departe să lupți pentru tine pentru viitorul tău și un psiholog instruit în domeniu este necesar. În centru, la adresare, unul profesionist te va ajuta cu siguranță. Aici primești sprijin, ești ascultat și garantat obții un nou scop și o cale mai departe în viață.

Centrul are de acum un grupușor de voluntari, îndrumat de Olga Țiganet o domnișoară extraordinară și un psiholog talentat, care răspândesc informații despre HIV/SIDA, informații veridice, informații care o să stopeze neștiința care o sa ajute persoanele în cauză sa se simtă liber. Mulți nu știu ce este  HIV sau SIDA, cum se transmite virusul, cum te poți infecta, care sunt simptomele crezând în fantomele trecutului despre acest virus.

O informare majoră, în mase poate schimba atitudinea oamenilor, dar pentru asta e necesar de o muncă a mai multor persoane, o muncă unită cu un scop bine determinat. Deci necesitatea inclusiv a voluntarilor este evidentă. Pe de-o parte un centru ce prestează servicii pe de alta voluntari ce informează pentru o ulterioară incluziune favorabilă.

Sunteți o echipă minunată, de ne înlocuit, faceți un lucru necesar: inspirați pentru viață!

People release sky lanterns to celebrate the traditional Chinese Sky Lantern Festival in Pingsi, Taipei County

Lasă un comentariu